Wij spreken wel ondernemers die momenteel veen (financiele) tegenwind ervaren. Want ook als ondernemer krijgt je wel eens te maken met financiele tegenslag, waarbij de oorzaken zowel bedrijfsmatig of persoonlijk kunnen zijn. Van slecht betalende klanten, tot een conflict met zakenpartners, van ziekte tot scheiding, van veranderende wet- en regelgeving tot COVID-19…

Hoe staat jouw organisatie er op dit moment voor? Wat is de impact van bedrijfsmatige en persoonlijke ontwikkelingen in het afgelopen half jaar op jouw organisatie? En hoe kijk jij naar toekomst?
Wij gaan graag met jou in gesprek om SCOPAFIJTH-brede analyse te doen. De impactanalyse wordt voor/door elk bedrijf ander ingevuld. Een onderwerp kan in verschillende aspecten worden ingedeeld. Het maakt niet uit onder welk aspect jij het ziet. Als we het maar beetpakken. De SCOPAFIJTH-aanpak is slechts een hulpmiddel.

  • Security
  • Communicatie
  • Organisatie
  • Personeel
  • Administratie
  • Financiën
  • Informatie
  • Juridisch
  • Technologie
  • Huisvesting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *